Discrete Verzending
Discretie staat bij ons voorop. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat alle pakketten netjes en discreet verpakt de deur uitgaan.
Deerotiekfabriek verzendt snel en anoniem naar uw adres of naar een PostNL-kantoor. Al onze bestellingen worden verpakt in een neutrale verpakking waar geen naam of logo van De erotiekfabriek op staat. Op de doos staat geen informatie waaruit af te leiden is wat de inhoud van het pakket is. In verband met privacy staat er altijd "Postorder" .

Levering alleen op het door u opgegeven adres (niet bij de buren).
Uw order wordt verstuurd naar het door u opgegeven adres. Dit kan uw eigen adres zijn of een .PostNL-kantoor Mocht er op het moment van bezorgen niemand thuis zijn, dan wordt uw order niet bij de buren afgeleverd (dit geldt alleen voor Nederland). De pakketdienst laat een bericht achter en zal de volgende werkdag de bestelling opnieuw aanbieden. Indien ook bij de tweede bezorgpoging het pakket niet afgeleverd kan worden, krijgt de ontvanger een notificatie waarmee de bestelling afgehaald kan worden op het dichtstbijzijnde PostNL-kantoor. Bij verzending via DHL, Bpost of FedEx worden er twee bezorgpogingen gedaan, waarna contact opgenomen kan worden met de bezorgdienst

Levertijden
Besteld op werkdagen voor 15:00 uur? Wij kunnen uw bestelling dezelfde dag nog verzenden nadat de betaling geverifieerd is. Bestellingen tot 15: 00 uur worden verzonden voor het vaste tarief van € 6,50 (incl. btw).
Indien een bestelling naar het buitenland wordt verzonden, dan zijn de levertijden afhankelijk van de bestemming. Vanaf het moment dat de bestelling betaald is kan het 1 tot 10 werkdagen duren voordat uw bestelling wordt bezorgd.

Uw Pakket Online Volgen
De TrackTrace informatie van PostNL, Bpost, FedEx of DHL wordt altijd gezonden aan het e-mailadres wat u heeft vermeld bij uw bestelling.

Nieuw accountregister

Heb je al een account?
Log in plaats daarvan in Of Reset wachtwoord